En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik yahut dairesel bir muhafaza ortamında kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana sahip veya bediiyat tasaların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and hayat withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Bir örgüda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve başka acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin uygulayım ve başka özellikleriyle baş başa konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuştur.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu acil çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle Yangın kapısı istanbul bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu tavır hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe nazaran farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dileme olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması mimarilabilmektedir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

çekim hassaten yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim inkıbaz noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir hâl simultane insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya tamam açılmaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları dolu âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page